Logo

Fri frakt

Sjekk skifellene før påske

I påsken er det oftest svært varierende føre fra tørr snø, fokksnø, kram snø, is og skare og klissvår snø i solhellingene.  Føret forandrer seg mye i løpet av dagen. Da er det umulig å smøre riktig for hele turen så felleskiene er nok det beste valget. Skifella tilbyr langrennsfeller til alle skimerker.

SKIFELLAs feller er spesialutviklet for langrenn og langrennsski.  Vi har feller tilpasset alle de ledende skifabrikantenes geometriske formeri: Atomic Skintec, Fischer Twin skin, Madshus Intelligrip, Rossignol R-skin,  Salomon Skin. Vi har feller på lager og tilbyr to ulike fellekvaliteter avhengig av snøtype og temperatur, Universal og Cold.

Skifella Universal er den optimale fellen for påsken og vårsnø. Den er ekstremt slitesterk og suger ikke vann.  Våre feller passer til alle de kjente skimerkene sine felleski.  Alle feller slites avhengig av snøtype/underlag og selvfølgelig antall mil. Slitasje der fiberne er borte gir både dårligere glid og dårligere feste. Feller kan også bli fulle av smøringsrester og smuss fra andre skigåere.  De kan renses men det kan svekket limet og fibrene.  Vi anbefaler å skifte.  Det er både raskt og enkelt å skifte feller.  Dessuten er det smart å ha reservefeller på hytta. 

Bestill nå og få fellene levert før påske.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest