Logo

Fri frakt

VÅR HISTORIE

Etter å ha vært en aktiv langrennsløper helt siden 9-års alderen og senere også en ivrig toppturentusiast, var det helt naturlig å se på mulighetene for enklere og bedre skiopplevelser. Selskapet Skifella as ble derfor etablert i januar 2017.

Vi startet umiddelbart opp med å utvikle verktøy for å konvertere eksisterende smøreski til felleski, med mål om både å spare kunden penger og spare miljøet. Omgjøring fra smøreski til felleski ble utført  i Skifellas eget verksted. Ettersom ferdigkjøpte ski tilpasset feller nå er vanlig i de fleste hjem, er omgjøring et avsluttet kapittel.

Videre så vi at bransjens bruk av det samme fellematerialet på langrennski som på ski beregnet for toppturer (randonee), ga en betydelig utfordring med slitasje av fellen da en langrennsløper går betydelig flere kilometer på fellene enn en toppturgåer og fellen sitter også på langrennsskien i utforkjøringer. 

Skifella startet derfor utviklingen av egne feller med målsetning om et fellemateriale spesialtilpasset langrenn og nordisk skigåing. Vi jobber direkte med leverandører av fiber og garn som vever stoffet etter våre spesifikasjoner og vi har i samarbeide med spesialister utviklet en egen lamineringsprosess med en særegen membran og egenutviklet lim. Skifella følger alle ledd i verdikjeden og er også i tett dialog og samarbeide med ledende skifabrikanter. Testresultater og tilbakemeldinger på våre egenutviklede feller er svært positive. Skifella tilbyr ulike fellekvaliteter tilpasset ulikt føre. Vi jobber målbevisst med nyutvikling og utvidelse av sortimentet, samtidig som vi ønsker å gjøre det enkelt for brukeren å velge riktig fell.   

Smørefrie ski med integrerte feller er en god løsning for aller som ønsker å komme seg ut på ski, da felleski gir godt feste og god glid på nesten all slags føre!

Skifella AS

Bernt Lund – Founding Partner