Logo

Fri frakt

Velkommen til ny skisesong

Sjekk fellene før du skal ut på ski. Vintersesongen for folk flest er forhåpentlig straks i gang. Vi håper på hvit jul i hele kongeriket og en fantastisk sesong med fine skiturer og magiske naturopplevelser.

Med skifeller er det kjapt å komme seg ut på ski. Uansett leverandør av fell på dine ski, så stryk over med hånden i fiberretningen ved å presse ned. Dette for å forsikre deg at fellen ikke har løsnet i løpet av sommeren ettersom alt lime kan ha en tendens til å sige i varme etc.

Dersom fellen er betydelig slitt eller full av skitt/smuss, klister og annet fra løypa så anbefaler vi at du skifter fell fremfor å prøve å rense med kjemikaler. Noter at limet som fester fellen til skien kan løsne ved bruk av rens. Dette i tillegg til at rensemiddelet er kostbart og kan skade fiberen i fellen, særlig dersom du har feller i mohair og ikke kunstfiber. Skifella benytter kun nylon og polyester i sine feller noe som betyr at selve fibrene faktisk tåler rensing svært godt. Slitestyrken på de syntetiske fellene fra Skifella er betydelig bedre enn feller med fibre i mohair noe du vil merke ved at de har merkbart lengre levetid og ikke trenger å impregneres på lik linje som mohair feller som ”suger” vann. Ved normal bruk gjennom hel skisesong så bør fellene fra Skifella tåle minst 100 mil før de bør skiftes,. Sammenliknet med festesmøring så er dette et rimelig og miljømessig riktig valg.

Vi har skifeller som passer til Atomic Skintec, Fischer Twinskin 14mm og 17mm bredde, Madshus Intelligrip, Rossignol R-skin og Salomon Skin. Det er både raskt og enkelt å skifte feller.

Vi i skifella foretrekker HVIT uke på fjellet fremfor SVART uke i byen, merk ny adresse.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest