Logo

Fri frakt

VILKÅR OG BETINGELSER

Generelt

Ved levering aksepterer du våre kjøpsbetingelser, og det inngås en bindende avtale mellom Skifella AS og deg som kunde.

Levering og leveringstid

Privatkunder må levere skiene på vår kontoradresse i Orreveien 5 J, 0789 Oslo.

Skiene må være fri for smørerester ved levering. Ved innlevering av ski med smørerester vil det påløpe et gebyr på kroner 200.

For privatkunder er normal leveringstid 1-3 virkedager. Leveringstid regnes fra skiene er mottatt og frem til skiene er klare til utlevering.

Dersom bestillingen gjøres av lag eller bedrift som en samlet bestilling, vil henting og levering kunne avtales nærmere mellom partene.

Betalingsmåte

Betaling fra privatkunder skjer normalt via Vipps før utlevering av skiene.

For lag og bedriftskunder skjer betaling normalt ved faktura.

Ansvarsfraskrivelse

Omgjøring av langrennski til felleski skjer på eget ansvar.

Omgjøring krever at skiene har minimum 0,8 mm tykk såle, da fellen må felles inn i skien. Er ikke sålebelegget tykt nok, vil det freses ned i selve skien – som igjen skader skiens konstruksjon. Vi har dessverre ikke mulighet til å måle sålen på hvert enkelt skipar. Det er derfor kjøperen som har ansvar for at sålen er minst 0,8 mm tykk. Vår erfaring viser at zero-ski som regel har en tynnere såle enn vanlige langrennski, og sålen derfor lettere vil kunne være for tynn for et optimalt resultat. Det samme gjelder for slipte ski.

Vi er ikke ansvarlig for normal slitasje eller andre forhold på kjøperens side. Dårligere glid eller feste enn forventet utgjør ikke en mangel, da optimalt resultat er betinget av riktig spenn på skiene, føreforhold og andre forhold utenfor vår kontroll.